Chat
Online
Chat now
0 látogató
 
 

Napi bölcsesség

 
Az örömre várni nem kisebb öröm, mint már örülni...
Shakespeare
Napi bölcsesség megosztása

Ezoterikus hírek

 

Kedvelt fórumok

 
Szerelmi mágia
12 hozzászólás
Szerelmi kötés
27 hozzászólás
Kinél jósoltassak?
58 hozzászólás

Új tagok

 

Kedvelt cikkek

 

Beszéd téma

 
Mágikus gömb
37 hozzászólás
 
A szerelem karmája
17 hozzászólás
 
Tarot kártya játék
14 hozzászólás
 
 
Szerelem első látásra
10 hozzászólás
 
Milyen a bioritmusod?
9 hozzászólás
 
A varázsgömb válaszol
9 hozzászólás
 

Flowers hozzászólt a(z) A hatodik érzék című cikkhez. február 20.
 
 

Ezoterikus cikkek

 
Párkapcsolat 2012. május 30. 0 hozzászólás
 

Hogy min múlhat az első, igazi randi sikere? Természetesen a lángoló érzelmeken, a csillagos éjszakán, valamint az édes és a savanykás ízek remek összhangján.

Van néhány zöldség és gyümölcs, ami bizony nem hiányozhat egyetlen szerelmes hölgy asztaláról sem. Legfőképpen akkor nem, ha minden álma az, hogy viszont szeressék.

A tejszínes, citromos pulykában minden megvan, amin egy szuper vacsora, vagy éppen az első randi sikere múlhat. Az édes pillanatokról a sűrű, krémes tejszín fenséges íze gondoskodik, míg a citrom segít abban, hogy ne derüljön ki rólunk, mennyire izgulunk: merthogy a savanyú gyümölcs remek természetes nyugtató.

Nézzük, mi is kell ehhez az egyszerű, ám annál finomabb fogáshoz!

Hozzávalók két személy részére:

- 30 dkg pulykamell, 1 nagy fő vöröshagyma, fél citrom leve, 2 dl főzőtejszín (helyettesíthetjük habtejszínnel is), só, őrölt bors (lehetőség szerint többféle borsból), olívaolaj, őrölt rozmaring, kakukkfű, köretként gyorsrizs

Elkészítése:

- A pulykamellett megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk. Mikor a hús még csak kicsit pirult meg ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd rányomjuk egy nagyobb citrom felének a levét. Pár percig pároljuk, tovább ízesítjük kakukkfűvel, rozmaringgal, és hozzáöntjük a tejszínt, a tetejére rátesszük a megtisztított, fél cm-es szeletekre vágott vöröshagyma-karikákat. Csak addig főzzük tovább, míg a hagyma kicsit szét nem esik. Ekkor elveszíti jellegzetes ízét, ugyanakkor kicsit roppanós marad.

Tálaláskor gyorsrizzsel kínáljuk. A kész étel tetejét megszórjuk egy kis frissen vágott petrezselyemzölddel.

Jó étvágyat és kellemes szerelmes perceket kívánunk!

 

 
era
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 

Horoszkóp

 
 

Ezoterikus videók

 

Tanácsadóink, jósaink

 
Hívja Magyarország legjobb tanácsadóit és jósait, akiket csak neked válogattunk össze. Szerelem, pénz, család, betegségek? Kérdezze bátran tanácsadóinkat!

Szavazás

 

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Az ezotéria képekben

 
 
kép 164
 
3078
 
 
 
kép 39
 
3495
 
 
kép 204
 
4947
 
 

EZOMánia Hírlevél

 
Iratkozz fel ezoterikus hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet az ezotéria világának legfontosabb híreiről.

EZOMánia a facebookon

 

Az ezotéria hírei